Villa Joutsenrinne
Varaus- ja vuokrausehdot

VARAUS- JA MAKSUEHDOT

Kun asiakas on sopinut sähköpostitse tai puhelimitse villan Joutsenrinteen vuokrauksesta, lähetetään hänelle sähköpostilla lasku, jossa on osoitetiedot, ajo-ohjeet sekä tilitiedot vuokranmaksua varten. Nämä tiedot lähetetään sähköpostilla.

Vuokrausehdot tulevat molempia osapuolia sitoviksi, kun asiakas on vahvistanut varauksen maksamalla varausmaksun.  Varausmaksu on 300 € ja se suoritetaan viikon kuluessa varauksesta. Loput vuokrasta maksetaan vähintään kuukausi ennen vuokra-ajan alkua. Jos varaus tehdään alle 30 vrk ennen vuokra-ajan alkua, vuokrahinta maksetaan kokonaan varauksen yhteydessä.

Maksun voi suorittaa tilisiirtona pankin kautta laskua vastaan. Ei luottokorttimahdollisuutta.

Mikäli asiakas ei noudata maksuehtoja, vuokranantajalla  on oikeus katsoa varaus peruuntuneeksi ja sopimus puretuksi.

ASIAKKAAN OIKEUS PERUUTTAA VARAUS

Vuokrasopimuksen peruutus pitää lähettää sähköpostitse info@joutsenrinne.fi.

Asiakkaalla on oikeus purkaa vuokrasopimus ilman erityistä syytä, jolloin noudatetaan seuraavia ehtoja:

  1. Jos asiakas peruuttaa varauksen viimeistään 30 vrk ennen varauksen alkamista, palautetaan varausmaksu asiakkaalle palautetaan asiakkaalle 50 % vuokran kokonaishinnasta.
  2. Jos asiakas peruuttaa varauksen myöhemmin kuin 30 vrk ennen varauksen alkamista, asiakkaan maksamaa vuokraa ei palauteta.

Jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa asuva henkilö sairastuu äkillisesti, joutuu vakavaan onnettomuuteen tai kuolee, on asiakkaalla oikeus purkaa sopimus ja saada takaisin maksamansa summa lukuun ottamatta ennakkomaksua (25% vuokrahinnasta). Sairaus tai tapaturma on osoitettava vuokranantajalle lääkärintodistuksella. Jos vuokraaminen on jo aloitettu,  ei vuokrahintaa  kuitenkaan palauteta.

VUOKRANANTAJAN OIKEUS PERUUTTAA VARAUS

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, vuokranantaja voi purkaa sopimuksen ilmoittamalla asiakkaalle mahdollisimman pian peruutuksesta. Tällaisia esteitä ovat mm.  tulipalo, luonnonmullistus tai muu ennalta arvaamaton tapahtuma. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada koko maksamansa vuokra takaisin. Jos vuokra-aika keskeytyy, palautetaan vuokran toteutumatonta osaa vastaava hinta.

OLESKELU VILLA JOUTSENRINNE

Villa on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 18.00 lähtöpäivään klo 12.00.

Villaa saa käyttää enimmillään 10 henkilöä. Villan sisällä ei saa tupakoida. Lemmikkieläinten tuonnista villaan on aina sovittava ennen varauksen tekoa vuokranantajan kanssa.

Avotulen teko mökin alueella metsäpalovaroituksen aikana ja muualla kuin nuotiopaikalla on kielletty.

Tarkemmat ohjeet oleskeluun löytyvät Villa Joutsenrinteestä ja laitetaan mukaan vahvistuksen yhteydessä.

VAHINKOJEN KORVAUS

Vuokralainen on velvollinen ilmoittamaan omistajalle lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamastaan vahingosta. Vuokralainen on myös velvollinen korvaamaan omistajalle aiheuttamansa vahingon.

Vuokranantaja ei vastaa sellaisesta asiakkaalle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu ennalta arvaamattomasta ylivoimaisesta esteestä tai vastaavasta syystä, kuten esimerkiksi sellaisesta luonnon ilmiöstä, sähkökatkoksesta tai muusta vastaavasta, joka ei ole johtunut vuokranantajasta, ja jonka seurauksia vuokranantaja ei kohtuudella voinut estää. Vuokranantaja ei myöskään vastaa vahingoista tai seurauksista jotka aiheutuvat luonnon ilmiöistä.

Yhteystiedot

info@joutsenrinne.fi
Jukka Kantola p. 040 5528 88
Kaisa Kantola p. 050 4641 904